Hodnocení obchodu

5,0 82 hodnocení
5
81x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JF Avatar autora Jana Fremlová | 10.6.2022
Vše proběhlo na jedničku. Odeslání a dodání do Balíkovny bleskurychlé. Děkuji a doporučuji.
VK Avatar autora Veronika Kořistková | 19.5.2022
PF Avatar autora Pavlína Fajtlová | 6.5.2022
Objednávka proběhla v naprostém pořádku. A ještě navíc na nás v balíčku čekalo příjemné překvapení ????děkujeme
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 7.5.2022
Rádi děláme radost, je to naším smyslem podnikání. Věříme, že budete spokojeni i se stavebnicí a někdy u nás zase nakoupíte.
Avatar autora Bohuslava Šiknerová | 6.5.2022
Dodání rychlé a bezproblémů.Jsem spokojená,doporučuji známým.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 7.5.2022
Každé kladné reakce si vážíme a je pro nás potěšením i doporučení dalším. Děkujeme
ŽJ Avatar autora Žaneta Jurkovičová | 12.4.2022
Velmi rychlé dodání, bezproblémová komunikace a vše dodáno, jak jsem si objednala. Spokojenost. Doporučuji.
IH Avatar autora Inna Holovatenko | 28.3.2022
KT Avatar autora Katerina Tasar | 3.2.2022
Byla jsem velice mile překvapena jak rychle bylo zboží odesláno a dodáno! Balíček byl velice pečlivě zabalen, a k tomu ještě přibalen dárek navíc :) který každého potěší. Výrobky jsou kvalitní s hezkým designem. Je radost zde nakupovat.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 6.2.2022
Naší prioritou je mít spokojené zákazníky, co se k nám vracejí. Vaše hodnocení nám dává šanci, že svou práci děláme dobře. Moc děkujeme.
GF Avatar autora Gabriela Fatková | 13.1.2022
Skvělý výběr zboží (díky za to, že nečleníte hračky na holčičí a klučičí). Úctyhodná je také rychlost dodání a kvalita balení zboží.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 13.1.2022
Děkujeme moc za všechna uvedená pozitiva.
K Avatar autora Kami | 1.1.2022
H Avatar autora Hana | 27.12.2021
Avatar autora Veronika Štěpničková | 20.12.2021
T Avatar autora Tereza | 17.12.2021
Rychlost dodání zboží
I Avatar autora Iveta | 17.12.2021
Skvela rychlost dodania zbozi :)
PS Avatar autora Popkova Svitlana | 16.12.2021
EK Avatar autora Evelina Kubik-Kataeva | 16.12.2021
P Avatar autora Pavel | 16.12.2021
Avatar autora Lucie Říhová | 13.12.2021
K Avatar autora Killbond | 11.12.2021
JD Avatar autora Jana Dundelová | 11.12.2021
Vše ok, doporučuji.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 16.12.2021
Děkujeme
DK Avatar autora Dana Kudličková | 11.12.2021
Super komunikace, krásné zboží, které bylo důkladně zabaleno, velmi rychlé odeslání, jsem naprosto spokojená a vřele doporučuji nákup u této firmy.
A Avatar autora Administrator (Administrátor) 16.12.2021
Vážíme si Vašich vět, snažíme se stále nezapomínat na to, aby jsme měli kvalitní servis směrem k Vám zákazníkům.
NajduZboží.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení